Leuk als kadootje: een selectie van 3 flesjes bier uit ons aanbod in een papieren tasje met een kaartje van Brouwerij Loon, voor €7,50.

Per fles zijn de bieren te koop voor €2,50.

Onze bieren

Loon naar werken

Een donkerbruine dubbel met een volle body, zachtzoet dankzij het gebruik van kandijsuiker. 5,7% alc.

Loontje

Een overheerlijk helder blond biertje gebaseerd op het bekende La Chouffe bier. Gebrouwen met toevoeging van kandijsuiker en met koriander. Onze favoriet! 6,2% alc.

Lonely at the Top

Een Belgische Pale Ale met een volle body, complexe smaken en fruitige tonen door dry hopping. 5,7% alc.

Lone Ranger

Ietwat nevelig, zeer fruitig, sappig en zacht. Een modern hoppig biertje. Stijl: Belgian IPA (BIPA). 5,7% alc.

Lonely Blonde

Dit blonde biertje is gebrouwen uit mout, hop en gist zonder verdere toevoegingen, naar de stijl van de klassieke Belgische blonde bieren. Dat geeft het een hele pure smaak. 6,2% alc.

Beloning

Spéciale belge is een type van Belgisch amberkleurig bier van hoge gisting. De sterkte schommelt tussen de 5 en de 6% alcohol. Het biertype is vergelijkbaar met de Britse ale. 5,8% alc.

Lonesome Cowboy

Deze New England India Pale Ale (NEIPA) is niet voor iedereen… Bij het brouwen van dit bier is de hop pas toegevoegd na het koken en op verschillende momenten tijdens de vergisting. Dit zorgt ervoor dat het bier niet bitter maar juist heel fruitig en hoppig is. Het bier is licht nevelig, dit hoort zo. Heel bijzonder! 4,7% alc. Nu ook een “session” versie beschikbaar met 2,4% alc.

Zwart Loon

Donker bier met een volle body en een kruidige smaak, onder meer door de toevoeging van koffie. 6,2% alc.

Vakantieloon

Fruitig Weizenbier gebrouwen volgens Duitse stijl (met minstens 50% tarwemount). Het gebruik van Hersbrucker hop zorgt voor fruitige smaken en aroma’s van banaan. Een heerlijk zomerbiertje! 4,1% alc.

Kaap Loon

Een New England IPA met drie bijzondere, Zuid-Afrikaanse hopsoorten. 3,8% alc.

Verdiende Loon

Voor wie van een wat zoeter biertje houdt. Een zoetig en licht bitter, donker abdijbier met een volle body en een duidelijk waarneembare karamelsmaak. 5,8% alc.

Loner Blond

Een Sterke Blonde gebrouwen met lokaal geplukte hop die groeit langs het Loner Diep.

Speciale edities

Moonshark bier